This post is also available in: Swedish

Vad säger våra användare?

referens 2
”Slipper kontrollfrågor och kan fokusera på att umgås”

– Min mamma drabbades av demens tidigt i livet och det har varit oerhört påfrestande för alla inblandade. Relationen mellan mamma och mig blev snabbt riktigt dålig. Alla samtal mellan oss handlade bara om att jag kontrollerade om mamma ätit, gått upp och skött sin hygien. Mamma är på gränsen att klara av att bo kvar hemma ensam och hon vägrar att flytta från sin lägenhet.

Med Moxiam så får jag en notis när mamma har gått upp på morgonen och om hon följt sina dagliga rutiner. Det gör att jag istället för att börja ett samtal med henne och säga
”-Har du ätit?”, så säger jag istället
-"Jag älskar dig”.

3.9/5
”Nu kommer jag ut mycket oftare!”

– Min älskade Johan har tyvärr åldrats fortare än jag själv. Jag vill inte under några omständigheter lämna honom på ett boende, men att bli låst hemma varje minut skulle inte fungera. Med Moxiam vet jag att Johan inte öppnat ytterdörren och jag kan också se hur han rör sig mellan rummen i huset. Nu kan jag gå ett varv i parken, fika med mina väninnor eller ta en längre promenad i parken utan att behöva stressa.

5/5
”Med Moxiam fick jag insikter om hälsotillstånd”

– Pappa blev tröttare och tröttare, för varje gång vi träffades. Med Moxiam-appen förstod jag att pappa gick upp på toaletten flera gånger per natt. Kort därpå förstod jag att han hade drabbats av inkontinens.

4.3/5
referens 4
”Nu blir vi mindre stressade”

– Åke är vår älsklingsmorbror, han är 92 år och bor ensam i en lägenhet. Min syster och jag brukade ringa honom varje morgonför att säkerställa att allt var OK. När han inte svarade, så har det blivit panik. Någon av oss har fått skynda iväg från jobbet eller annan aktivitet för att ta reda på om det hänt honom något. Lyckligtvis har det hittills aldrig varit värre än att han lyckats lägga av telefonluren. Med Moxiams app vet jag att han kommit upp på morgonen och om han följt sina dagliga rutiner. Samtalen med min syster och med Åke blir betydligt mindre stressade.

John, 53 år, Stockholm

4.6/5

Senaste artiklar

This site is registered on wpml.org as a development site.